Kies voor de zekerheid van vastgoed, zonder de zorgen.

Investeer vanaf €130.000 (excl. btw en kosten)

in Novotel Ieper en ontvang direct rendement.

In 2019 behaalden onze investeerders tot €5.542 aan opbrengsten voor een standaard kamer.

Bent u de lage rentes ook beu?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie!

Ieper Creadomus

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod.


Ook Patrick Lefevere en zijn zoon Thomas ontdekten de voordelen van een investering in een hotelkamer van Novotel Ieper. Bekijk de video en ontdek hun ervaring. ➞

Wat zijn de voordelen voor u?


Veilig & volledig ontzorgd

U wordt vastgoedeigenaar van een gebouw op een absolute toplocatie, in het hartje van Ieper! Dagelijks zijn meer dan twintig mensen in de weer om uw vastgoed uit te baten en te laten renderen.

Direct rendement

In tegenstelling tot vele andere hotelprojecten deelt u onmiddellijk mee in de inkomsten vanaf aktedatum, het hotel hoeft niet meer gebouwd te worden! Sinds 2001 is Novotel Ieper een gevestigde waarde en kan het rekenen op een solide klantenbasis.

Fiscale optimalisatie

Extra voordelig dankzij erfpacht, u betaalt slechts 2% registratierechten voor het erfpachtrecht op het grondaandeel in plaats van 10% registratierechten op het grondaandeel. Dit is alvast een mooie belastingbesparing.

Merk op: Net zoals bij een normaal appartementsgebouw of huis dat u verhuurt is er nooit 100% rendementszekerheid, alles hangt af van de bezettingsgraad en de instandhouding kosten. De CVBA Exploitatiemaatschappij NI, met zetel te 9051 Afsnee, Kortrijksesteenweg 1041 ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0892.145.919, en gelieerde ondernemingen en gelieerde ondernemingen stellen met de grootste zorg hun website samen. De informatie op deze websites is ontoereikend om een koopbeslissing te kunnen maken, bovendien wordt hier ook geen aanbod gedaan, maar louter een kennisgeving gedaan dat dit project gebouwd zal worden. Wie interesse aantoont, wordt ten gronde geïnformeerd in persoonlijke gesprekken en krijgt toegang tot alle relevante documenten die deel zullen uitmaken van een aankoopdossier. De uiteenzetting door de promotor/verkoper met betrekking tot de opbrengsten/verhuurservice kunnen hoogstens als een inspanningsverbintenis gezien worden, geen resultaatsverbintenis. Merk op: Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet, en valt buiten het toezicht van de FSMA. Investeren in één van onze producten betekent een totale investering van boven de € 100.000. Alle vermelde prijzen zijn exclusief kosten en BTW.


Deze website wordt u aanbevolen door Vastgoedkijker.com in opdracht van CVBA Exploitatiemaatschappij NI.
Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is CVBA Exploitatiemaatschappij NI | Lees hier de Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor de nieuwsbrief en technische werking van deze website is Vastgoedkijker.com | Lees hier de Privacyverklaring