Investeer in Brussels vastgoed aan een unieke prijs.

Investeer in onze gloednieuwe seniories in AAA gemeente Ukkel en ontvang 800 euro opbrengst per maand! Kies zelf de verhuurprijs van uw opbrengsteigendom, wij zorgen voor de rest.

Lanceerprijzen: 

Al vanaf €165.000

Maak uw spaargeld nu wakker!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Village Etoile NIEUW

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod.

AAA gemeente
in Brussel

Ukkel is een werkelijke top ligging voor een investeerder die zoekt naar een meerwaarde op lange termijn. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Wil men op uitstap of naar het centrum van Brussel, dan stopt de tram voor de deur.

Investeren vanaf €165.000

In Village Étoile wordt bewust gekozen voor toegankelijke verhuurprijzen, die heel wat lager liggen dan andere projecten, zo geloven wij in een hoge bezettingsgraad.

Tot €800 opbrengst per maand

Richthuurprijzen voor vrije verhuur:
€600 voor appartement met één slaapruimte 
€800 voor appartement met twee slaapruimtes

  • Slechts 2% registratie rechten*
  • Toegankelijke instapprijs
  • Op plan

*: Er zijn slechts 2 % registratierechten verschuldigd bij het vestigen of het overdragen van een recht van erfpacht op een grondaandeel. Bij de aankoop van een grondaandeel betaalt u 12,5 % registratierechten.

De NV Belgische Nieuwbouwmaatschappij, afgekort BELNIMA, met zetel te 1050 Elsene, Louizalaan 279, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0700.725.624 en gelieerde ondernemingen en gelieerde ondernemingen stellen met de grootste zorg hun website samen. De informatie op deze websites is ontoereikend om een koopbeslissing te kunnen maken, bovendien wordt hier ook geen aanbod gedaan, maar louter een kennisgeving gedaan dat dit project gebouwd zal worden. Wie interesse aantoont, wordt ten gronde geïnformeerd in persoonlijke gesprekken en krijgt toegang tot alle relevante documenten die deel zullen uitmaken van een aankoopdossier. De uiteenzetting door de promotor/verkoper met betrekking tot de opbrengsten/verhuurservice kunnen hoogstens als een inspanningsverbintenis gezien worden, geen resultaatsverbintenis. Voor de verhuur van sociaal vastgoed werken we namelijk samen met overheden, sociale verhuurkantoren (SVK’s) en OCMW’s. Merk op: Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet, en valt buiten het toezicht van de FSMA. Investeren in één van onze producten betekent een totale investering van boven de € 100.000. Alle vermelde prijzen zijn exclusief kosten en BTW.