Een betaalparking als alternatief voor een appartement?

Parkings: het nieuwe goud!

Vraag nu vrijblijvend meer informatie

Creaparking BENL

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod.

Steeds meer mensen investeren in vastgoed. Het brengt maandelijks iets op en op lange termijn kan er een mooie meerwaarde ontstaan. Een klassiek appartement kopen om te verhuren kost echter al snel meer dan 220.000 euro in Vlaanderen. Ook verloopt verhuren niet altijd even zorgeloos.

Parkeergebouwen vereisen minder onderhoud en de investeerder is volledig ontzorgd van alle beheer.
Investeren in betaalparkings kan al vanaf 131.980 euro exclusief kosten!


Kies tussen 90% van de winst of gegarandeerde vaste huur*


Een investering op maat

Erg toegankelijk qua prijs en op maat van elke investeerder: al vanaf 131.980 euro voor 4 plaatsen, tot maximaal 20 plaatsen aan 639.900 euro.

Eigenaar zonder zorgen

Dit betreft een zorgeloze investering.
U bent notarieel eigenaar van het vastgoed maar laat de dagelijkse zorgen over aan de exploitant.

Interessante BTW teruggave

Zelfs als particulier kan u de BTW terugkrijgen** Zo bent u toch eigenaar van nieuwbouw, maar bespaart u het volledige BTW-bedrag!

Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat de informatie op deze website ontoereikend is om een koopbeslissing te kunnen nemen. Bovendien houdt deze informatie geen aanbod in, maar louter een kennisgeving dat dit project zal worden ontwikkeld. Wie interesse toont, wordt ten gronde geïnformeerd in persoonlijke gesprekken en krijgt toegang tot alle relevante documenten die deel zullen uitmaken van een aankoopdossier. De uiteenzetting door de promotor/verkoper met betrekking tot de opbrengsten/verhuurservice kunnen hoogstens als een inspanningsverbintenis gezien worden, niet als resultaatsverbintenis. 

Merk op: Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet, en valt buiten het toezicht van de FSMA. Investeren in één van onze producten betekent een totale investering van boven de € 100.000. Alle vermelde prijzen zijn exclusief kosten en BTW. Deze informatie is onvoldoende om een koopbeslissing op te baseren.  Dit is louter een uitnodiging om meer informatie over het project op te vragen.

*Conform de huurvoorwaarden in het huurcontract tussen vastgoedeigenaar en bouwheer.
** BTW onder de wettelijke voorwaarden.