Onzekere tijden?

Zet uw spaarcenten veilig!


Kies voor een slimme investering in hotelvastgoed

Al vanaf

€125.000,-

(excl. kosten)

Word eigenaar van een hotelkamer en deel mee in alle opbrengsten van het hotel

Vraag nu vrijblijvend meer informatie

Hotelinvest

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch vrijblijvend te contacteren betreffende ons aanbod.

Al vanaf

€125.000,-

(excl. kosten)

Waarom hotelvastgoed?

Wanneer je investeert in hotelvastgoed brengt dit heel wat voordelen met zich mee. Zo word je, net zoals bij de aankoop van klassiek vastgoed, notarieel eigenaar van jouw vastgoed. Je koopt dus geen papieren aandeel, maar gaat langs bij de notaris voor het verlijden van een notariële akte. Nadien treed je toe tot een pool van mede-eigenaars van het hotel. Hierbij is er een meervoudige inkomstenstroom: inkomsten uit de verhuur van kamers, vergaderzalen, ontbijt, bar, parking… worden in één pot gedaan en nadien gesplitst onder de mede-eigenaars. Aangezien de kamerprijzen de voorbije decennia door inflatie automatisch jaarlijks zijn toegenomen, verhoogd ook jouw opbrengst per kamer. Dat zal zich op langere termijn vertalen in een interessante meerwaarde voor jouw vastgoed.


Vermijd klassieke huurproblemen en kies voor een zorgeloze investering

Wacht niet langer! Vraag nu vrijblijvend advies van onze experts.

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.
Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.
Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.