Accepteer geen verlies op uw spaarcenten!

Zet uw vermogen veilig met een zorgeloze investering in hotelvastgoed en deel mee in alle opbrengsten van het hotel.

Al vanaf

€139.500,-

(excl. kosten)

Vraag nu vrijblijvend meer informatie

ibis Styles Bredene

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch vrijblijvend te contacteren betreffende ons aanbod.

Al vanaf

€125.000,-

(excl. kosten)

hotelkamer

Investeer in het nieuwe ibis Styles Bredene – Oostende.

Het nieuwe hotel ibis Styles Bredene – Oostende wordt binnenkort gebouwd op de voormalige site van het succesvolle Europa hotel. Bouwgroep Versluys zal er 81 appartementen en een splinternieuw hotel met 80 kamers bouwen. Versluys vertrouwt ons het beheer en de verkoop van het ibis Styles Bredene – Oostende hotel toe.  De locatie waar dit hotel op gebouwd wordt, heeft werkelijk een absolute top ligging. Hier door is het bezettingspotentieel en het mogelijke rendement zeer aantrekkelijk.

Waarom kiezen investeerders voor deelname in dit project?

Wij beheren een waaier aan projecten met hotelvastgoed, ook deze keer kiezen wij ervoor om kamers in dit hotel aan te bieden aan particuliere investeerders: enerzijds zijn dit investeerders die het niet accepteren dat ze verlies maken op hun spaargeld of beleggen in bancaire producten te risicovol vinden. Anderzijds zijn er veel investeerders die een waardig alternatief zoeken voor klassiek vastgoed omdat ze meer zekerheid en een zorgeloze investering willen. 

Ontdek de troeven van een investering in hotelvastgoed.

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat meer en meer gekend raakt op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is het dankzij z'n zorgeloze karakter een perfect alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur van je vastgoed én je krijgt niet te maken met de problemen bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand. Dankzij de uitbating onder franchise van wereldspeler Accor hoef je zelf niets te doen en kan je op beide oren slapen.

Vermijd klassieke huurproblemen en kies voor een zorgeloze investering

Wacht niet langer! Vraag nu vrijblijvend advies van onze experts.

De voorgestelde projecten op deze website zijn geen aanbiedingen, maar een eerste kennismaking met wat wij voor u kunnen betekenen.
Indien u wel een aanbieding wenst te ontvangen, zijn wij graag bereid u een gepersonaliseerd aanbod te doen.
Dit kan telefonisch, via email of via een eerste kennismakingsgesprek.