Onzekere tijden op de beurs?

Wordt eigenaar van een luxe hotelsuite aan de kust en kies voor de veiligheid van een vastgoedinvestering. 

UNIEKE KANS:
Nog slechts enkele suites beschikbaar!

Al vanaf €135.000,-

Nog slechts enkele suites beschikbaar!

Vraag nu meer informatie

Ibis De Haan

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod.

UNIEKE KANS:
Herverkoop in uitverkocht project, slechts enkele suites beschikbaar!

Investering op top locatie

De Haan is beroemd om zijn stranden, zijn duinen en zijn mooie boulevard op de dijk om heerlijk te wandelen en te genieten van de zeebries. Indien u wilt investeren in een opbrengsteigendom aan zee waar u van tijd tot tijd zelf eens gebruik kunt van maken, is deze hotelsuite zeker iets voor u.

​Professionele verhuurdienst

Uw hotelsuite wordt uitgebaat door een professioneel team onder franchise van Accor, zodat u geen zorgen heeft. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw of een gelijkwaardige eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel.

​Volledig ingerichte kamers

Elke kamer is uitgerust met een dubbel bed, een eigen badkamer met douche en een minibar. Gasten kunnen ook genieten van de verschillende faciliteiten van het hotel zoals bijvoorbeeld het prachtige buitenzwembad. Daarnaast ligt het strand op slechts 5 minuten wandelen.