Een zorgeloze investering op absolute toplocatie?

Investeer in het ibis Budget Hotel in Blankenberge en geniet van directe opbrengsten zonder kopzorgen.

Vanaf slechts €132.000!

Waar wacht u nog op?

Vraag nu vrijblijvend meer informatie

ibis Budget BB

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod.

Vanaf slechts €132.000!

Over ibis budget Blankenberge

Bij ibis Budget Blankenberge, kunt u veilig investeren op een absolute toplocatie. Een hotelkamer brengt alle voordelen van een klassieke investering in vastgoed met zich mee, zonder de kopzorgen. Door de professionele uitbating onder franchise van wereldspeler Accor bent u verzekerd van continue opbrengsten.

​Toplocatie aan de kust

Met de nabijgelegen haven van Zeebrugge en het industriecomplex De Blauwe Toren als troef, kunt u geen betere locatie vinden voor een bedrijvig hotel.  Door een vast publiek van zakelijke expats, toeristen en reizigers op doortocht kunt u rekenen op een betrouwbare bezetting. Daardoor kunt u op beide oren slapen, terwijl uw spaarpot groeit.

​De troeven van hotelvastgoed

Bij een investering in een hotelkamer van ibis Budget Blankenberge, koopt u de kamer aan een scherpe prijs, waarna deze voor u wordt verhuurd. Daarnaast krijgt u ook een hap uit de rest van de inkomsten van het hotel, zoals ontbijt en de rest van de kamers. Wie kiest voor een investering in hotelkamers, kiest voor een duurzame investering met vele voordelen.