Bezit u straks een goudmijn in wereldstad Parijs?

Vanaf €120.000,- (excl. kosten) investeert u in een hotelkamer en geniet u direct van maandelijkse opbrengsten

Ook meeprofiteren van dit project?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan en ontdek hoeveel het u kan opbrengen.

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod

Parijs, een sterke vastgoedmarkt


Parijs staat al jaren aan de top van meest bezochte wereldsteden wereldwijd. Hotelkamers kunnen voor hoge prijzen verhuurd worden en omdat Parijs zowel in de winter als in de zomer goed bezocht kan worden is de bezettingsgraad bijzonder hoog.

Toegankelijk hotelconcept


Vastgoed in Parijs is in principe onbetaalbaar! Dankzij hotelvastgoed kan u nu echter ook meeprofiteren. U wordt al eigenaar van uw eigen hotelkamer voor 120.000 euro (excl. kosten) waarbij u deelt in alle opbrengsten van het hotel.

Vlakbij attractiepark Disneyland Parijs


Het hotel is gelegen op slechts 5km van Disneyland Parijs, wat een uitstekend alternatief biedt voor de dure logementen van het pretpark. Door de gunstige ligging dichtbij het pretpark profiteert u mee van de toeristenstroom die het gehele jaar doorloopt.

U investeert bij een Belgische firma

Met meer dan 43 jaar ervaring op de Belgische én buitenlandse vastgoedmarkt weten wij als geen ander hoe we uw investering voor u kunnen laten werken. Zo beheert onze groep al een duizendtal hotelkamers in België. Vertrouw op onze expertise en u geniet van een maximaal rendement en een minimum aan stress.

Geen zorgen over de uitbating

De uitbating van het hotel is in handen van de professionele operator Holiday Inn Express. Zij verhuren uw hotelkamer, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over wanbetalers, leegstand of het onderhoud van de kamer.

Daarnaast bent u verzekerd van maandelijkse inkomsten uit uw investering, u verkrijgt namelijk opbrengsten uit het gehele hotel. De bar, het restaurant, de parking en natuurlijk de kamer zelf

Al 12.000 Belgen investeerden bij ons

Ook genieten van maandelijkse inkomsten? Laat uw gegevens achter en ontdek hoe u kunt profiteren van deze investering.

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod

Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd in deze brochure zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Intercontinental Hotel Group/ of het Holiday Inn Express merk. IHG, en zijn subsidiaire en affiliaties (collectief “IHG”) hebben geen link met de brochure en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten e ondiensten die deze brochure bevat. In geen enkele omstandigheid zal IHG (zijn bestuurders, werknemers en affiliaties) aansprakelijk zijn of op welke manier dan ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw brochure gebruik of u w aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze brochure is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Bricks & Leisure. Er worden geen garanties verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De Uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelf kan herleid worden tot nul of negatief. Let op! U belegt buiten AFM/FSMA-toezicht. Geen vergunnings- en prospectusplicht voor deze activiteit.