Droomt u van een tweede verblijf aan de kust?

Holiday Suites Westende is de ideale investering als u wilt genieten van zowel een vakantiehuisje als een extra inkomen uit de verhuur.

UNIEKE KANS:

Herverkoop, slechts enkele appartementen beschikbaar in uitverkocht project.
Vanaf €125.000,-

Geniet deze zomer al van uw verblijf

Vraag nu meer informatie

Westende HS

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u toestemming om u per email en/of telefonisch te contacteren betreffende ons aanbod.

UNIEKE KANS:

Herverkoop, slechts enkele appartementen beschikbaar in uitverkocht project.

Vanaf €125.000,-

Zorgeloze investering aan de kust

Wie kiest voor een investering in Holiday Suites Westende, kiest voor een zorgeloze investering op één van de meest populaire plekken aan de Belgische kust. Geen zorgen over leegstand of wanbetalers, enkel genieten van het rendement en van vakanties met de familie.

​Professionele verhuurdienst

Wanneer u investeert in een studio bij Holiday Suites Westende hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in alle opbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald.

​Volledig ingerichte studio's

Deze studio beschikt over een ruime living met veel lichtinval en een open keuken. Aansluitend aan de woonruimte is er ook een terras. De ideale plaats voor een heerlijk ontbijt. Verder is de studio ook voorzien van airco en wifi. De studio is bovendien gebruiksvriendelijk voor mindervaliden.